Happiness, Self Improvement

Oroliga fans försöker ta reda på varför

Adeles turné faller isär efter upptäckten att…

Adele fans har uttryckt sin besvikelse och ilska över stjärnan som avbröt hennes två sista show på Wembley Stadium i helgen.

Adele har sagt att hon är “förstörd” efter att ha tvingats avbryta hennes lördag- och söndagshower efter att ha skadat hennes röst.

Den 29-åriga sångaren bad om ursäkt till de tusentals fans som kommer att sakna att se henne framföra sina sista konserter under året.

Medan några av hennes fans reagerade med oro över stjärnan, uttryckte andra sin ilska och förödelse.

En biljettinnehavare, Jess skrev på Twitter: “Flög tillbaka från Italien för att åka till Adele och hon har avbrutit sina två senaste jävla show. Familjen är inte ordet.”

    Jess (@jelowo)

    Flytade tillbaka från Italien för att träffa Adele och hon har avbrutit sina två senaste showen, men det är inte ordet
    1 juli 2017

Andra på Facebook klagade över bristen på officiell bekräftelse. Elise Karam skrev: “Kan biljettinnehavare få en officiell uppdatering? Naturligtvis vill vi alla bara ha det bästa för Adele och älska henne, men det är så löjligt och respektlöst för oss alla som har granskat, sparat och rest internationellt för denna show för att ta reda på avbokning via sociala medier. “

Liz Bradley frågade: “Kommer du att ersätta mig för de pengar jag har tappat på tåg, hotell och flyg?”

Medan en annan fan Julie Davies sa: “Ser fram emot att träffa dig i morgon kväll Adele. Men som alla dina fans, vi förstår alla och önskar dig mycket bättre snart. Jag kommer att hålla allt korsat som du kan planera på.”

Adele hade redan uppträtt två nätter på massor av cirka 98 000 fans på onsdag och torsdag kväll och hennes lördag- och söndagshower skulle också hända innan massorna av kapacitet.

I ett inlägg som delades på sociala medier sa Adele: “Att säga att jag är hjärtbruten skulle vara en underdrift.

“De två sista nätterna på Wembley har varit den största och bästa showen i mitt liv. Att komma hem till ett sådant svar efter att ha så långt borta gjort något som jag aldrig trodde att jag kunde dra av men gjorde att jag blåste bort mig.

“Men jag har kämpat högt på båda nätter. Jag var tvungen att driva mycket hårdare än normalt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *